Pa de Carbassa i carn amb salsa de curri

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 200 ° C.
Ratlla la carbassa al ratllador gruixut.
Pica el cibulet.
Greixa la safata de forn amb oli.
Pastar la carabassa, amb la ceba, la carn picada, l'ou i el pa ratllat.
Assaona amb sal i pebre.
Amb la massa forma un pa, donant-li la forma que prefereixis.
S'enforna aproximadament uns 50 minuts a 180 graus.
Ara barreja el Curri amb la crema i deixa coure fins que la salsa espesseixi lleugerament.
Salpebra al gust.
Serveix la salsa de curri i el pa de carn a la vegada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se