Pa de Carbassa i carn amb salsa de curri
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 g carbassa, pesada un cop neta
- 1 manat de cibulet
- 1 cullerada d'oli
- 500 g de carn picada barrejada
- 1 ou
- 3 cullerades de molles de pa
- Pebre
- 1 culleradeta de sal
- 2 dl de crema
- 1 cullerada de curri
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 200 ° C.
Ratlla la carbassa al ratllador gruixut.
Pica el cibulet.
Greixa la safata de forn amb oli.
Pastar la carabassa, amb la ceba, la carn picada, l'ou i el pa ratllat.
Assaona amb sal i pebre.
Amb la massa forma un pa, donant-li la forma que prefereixis.
S'enforna aproximadament uns 50 minuts a 180 graus.
Ara barreja el Curri amb la crema i deixa coure fins que la salsa espesseixi lleugerament.
Salpebra al gust.
Serveix la salsa de curri i el pa de carn a la vegada.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
844 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c