Llobarro a la planxa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

En un bol menut es barreja el suc de mitja llima, el grill d'all picada, les dues cullerades gran d'oli d'oliva, un poc de sal i pebre. S'aboca la barreja damunt dels filets de llobarro, que estaran en un plat, es tapen amb film transparent, i es deixa marinar en la nevera durant 30 minuts.
Passat aquest temps s'escorren els llobarros i es torren en una planxa ben calenta, amb una culleradeta d'oli, durant 4 minuts per cada costat.
Es servix immediatament acompanyat d'enciam.

10min

Notes

En el temps no he contat els 30 minuts de nevera


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se