Llobarro a la planxa
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 llobarros menuts. Que el peixater ens netejarà , treurà les espines i ens en farà 4 filets.
- 1 dent d'all picada
- 2 cullerades d'oli
- 1 llima
- sal i pebre
- enciam verd
2 racions
Elaboració
En un bol menut es barreja el suc de mitja llima, la dent d'all picada, les dos cullerades gran d'oli d'oliva, un poc de sal i pebre. S'aboca la barreja damunt dels filets de llobarro, que estaràn en un plat, es tapen amb film transparent, i es deixa marinar en la nevera durant 30 minuts. Passat aquest temps s'escorren el llobarros i es torren en una planxa ben calenta amb una culleradeta d'oli durant 4 minuts per cada costat.
Es servix immediatament acompanyat d'enciam.
10min
Notes
En el temps no he contat els 30 minuts de nevera

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9072 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies