Llobarro a la planxa

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 llobarros menuts. Que el peixater ens netejarà , treurà les espines i ens en farà 4 filets.
  • 1 dent d'all picada
  • 2 cullerades d'oli
  • 1 llima
  • sal i pebre
  • enciam verd

2 racions

Elaboració

En un bol menut es barreja el suc de mitja llima, la dent d'all picada, les dos cullerades gran d'oli d'oliva, un poc de sal i pebre. S'aboca la barreja damunt dels filets de llobarro, que estaràn en un plat, es tapen amb film transparent, i es deixa marinar en la nevera durant 30 minuts. Passat aquest temps s'escorren el llobarros i es torren en una planxa ben calenta amb una culleradeta d'oli durant 4 minuts per cada costat.
Es servix immediatament acompanyat d'enciam.

10min

Notes

En el temps no he contat els 30 minuts de nevera


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4605 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!