Percebes cuits

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya i Galicia
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

3 racions

Elaboració

Posem al foc una olla amb aigua, les dues fulles de llorer i els 70 gr de sal fins que bulli. Un cop bulli l'aigua afegim els percebes i quan torni a bullir esperem 2 minuts més.
Passats els dos minuts, traiem els percebes de l'aigua, els posem en una safata i els podem servir sempre tapats amb un drap net de cotó, per poder així menjar-los calents.

6min

Notes

La millor època perquè siguin vius i frescos és : març, juny, setembre i decembre
També en tenim de congelats ( però , el gust no té res a veure )
En cataà es diuen : Peus de cabrit


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se