Percebes cuits

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya i Galicia
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de percebes
  • 70 gr de sal marina gruixuda
  • 2 fulles de llorer
  • Aigua

3 racions

Elaboració

Posem al foc una olla amb aigua, les dues fulles de llorer i els 70 gr de sal fins que bulli. Un cop bulli l'aigua afegim els percebes i quan torni a bullir esperem 2 minuts més.
Passats els dos minuts, traiem els percebes de l'aigua, els posem en una safata i els podem servir sempre tapats amb un drap net de cotó, per poder així menjar-los calents.

6min

Notes

La millor època perquè siguin vius i frescos és : març, juny, setembre i decembre
També en tenim de congelats ( però , el gust no té res a veure )
En cataà es diuen : Peus de cabrit


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

908 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!