Tartaletes de formatge i samfaina

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per fer la samfaina:

4 racions

Utensilis

Paella grossa
Safata de forn

Elaboració

Primer prepararem la samfaina:

Semipelem el carbassó i l'albergínia i els tallem a trossets.
Tallem els pebrots a trossets, així com la ceba.
Escaldem els tomàquets, els pelem i els tallem a trossets.
Posem a remullar els tomàquets deshidratats amb aigua calenta durant mitja hora
Posem oli a la paella i tirem la ceba. Donem unes voltes i afegim els pebrots. Deixem fer durant un parell de minuts.
Fem el mateix amb cada una de les verdures, fins que estiguin totes incorporades.
Tallem els tomàquets deshidratats a trossets i els afegim a la samfaina.
Salem, tirem un gotet d'aigua i deixem acabar de fer.
colem la samfaina, treient l'excés d'oli.

Per omplir les tartaletes:

Barregem els dos formatges i posem una culleradeta al fons de cada tartaleta.
Acabem d'omplir les tartaletes amb la samfaina.
Fiquem les tartaletes al forn, ja calent, durant deu minuts.
Les podem deixar una estona més dins del forn apagat, per assegurar que el formatge quedi ben fos.
Es poden menjat calentes o fredes.

1h

Notes

Jo vaig comprar els vol-au-vents a Mercadona i van sortit molt bons. Els vaig servir formant part d'un pica-pica i va ser un èxit.
La samfaina que em va sobrar la vaig congelar i la vaig fer servir un altre dia per omplir uns vol-au-vents petits. Aquests els vaig posar com aperitiu.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se