Albergínia arrebosada farcida de pernil i formatge

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Barreja la farina, l’ou, el llevat i una mica de sal per fer una massa per arrebossar.
Afegeix-hi la llet, sense deixar de remenar.
Talla l’albergínia a rodanxes de 0,5 cm de gruix i salpebrales.
Col•loca mig tall de formatge i un de pernil sobre una rodanxa d’albergínia i tapa-ho amb una altra rodanxa.
Repeteix el procés fins a acabar les dues albergínies.
Escalfa l’oli en una paella, passa cada sandvitx d’albergínia per la massa preparada i fregeix-lo.
Finalment, escorre’ls durant un minut sobre paper absorbenti serveix-los.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se