Albergínia arrebosada farcida de pernil i formatge

Ingredients

  • 2 albergínies
  • 150 gr de pernil serrà
  • 6 talls de formatge
  • 1 ou
  • 115 gr de farina
  • 200 ml de llet
  • 1/2 cullerada de llevat en pols
  • 150 ml d’oli
  • pebre
  • sal

4 racions

Elaboració

Barreja la farina, l’ou, el llevat i una mica de sal per fer una massa per arrebossar.
Afegeix-hi la llet, sense deixar de remenar.
Talla l’albergínia a rodanxes de 0,5 cm de gruix i salpebrales.
Col•loca mig tall de formatge i un de pernil sobre una rodanxa d’albergínia i tapa-ho amb una altra rodanxa.
Repeteix el procés fins a acabar les dues albergínies.
Escalfa l’oli en una paella, passa cada sandvitx d’albergínia per la massa preparada i fregeix-lo.
Finalment, escorre’ls durant un minut sobre paper absorbenti serveix-los.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1727 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: