Perdiu a la vinagreta

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya i Castella
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Agafeu una olla de terrissa i hi poseu el litre d'aigua, el vinagre, l'oli, la sal, el pebre vermell i el negre, el sucre, les menudalles de la perdiu i els dos taps de suro (per tal que les perdius quedin més tendres).
Després, paseu-ho al foc ben viu fins que bulli. Afegiu-hi les perdius prèviament netes i les poseu en capes alternatives amb les cebes.
Quan comença a bullir, deixeu-ho entre 4 i 5 hores a foc lent.
Es recomana preparar aquest plat d'un dia per l'altre.

4h 30min

Notes

Podem tenir les perdius congelades


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se