Perdiu a la vinagreta

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya i Castella
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Perdius
  • l. Aigua
  • ½ l Oli
  • ½ l Vinagre de xerès
  • 3 Tomàquets madurs
  • 12 Cebes petites
  • Menudalles de la perdiu
  • Pebre vermell
  • Pebre negre
  • Sucre
  • 1 cabeça d’alls
  • 2 Taps de suro
  • Sal

4 racions

Elaboració

Agafeu una olla de terrissa i hi poseu el litre d'aigua, el vinagre, l'oli, la sal, el pebre vermell i el negre, el sucre, les menudalles de la perdiu i els dos taps de suro (per tal que les perdius quedin més tendres).
Després, paseu-ho al foc ben viu fins que bulli. Afegiu-hi les perdius prèviament netes i les poseu en capes alternatives amb les cebes.
Quan comença a bullir, deixeu-ho entre 4 i 5 hores a foc lent.
Es recomana preparar aquest plat d'un dia per l'altre.

4h 30min

Notes

Podem tenir les perdius congelades


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

851 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!