Vinagreta per amanides

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • El suc de mitja llimona
  • Un raig de vinagre de mòdena
  • Oli d'oliva
  • Una culleradeta de mostassa( de la que sigui)

12 racions

Utensilis

Un batedor de varetes
Un bol fondo

Elaboració

En un bol de vidre, posem: un polsim de sal, i pebre negre, una culleradeta de mostassa, el suc de la llimona, un raig de vinagre de mòdena. Tot seguit, anem remenant amb el batedor de vaetes, afegint-hi oli d'oliva, com si muntesim una maionesa.
Quan ja tenim la quantitat necessaria de vinagreta, la podem guardar, fins el moment de fer-la servir.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6854 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: