Salsitxes fresques amb cebes caramelitzades i molles amb taronja

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer, tallem les cebes en juliana i les posem a caramelitzar en una paella amb oli i sucre.
D'altra banda, tallem el pa en lascas per les molles i les esquitxem amb una mica de cervesa.
En una paella amb oli, daurem l'all laminat, incorporem la ratlladura de taronja i el pa.
Just al final, afegim uns grills de taronja que hem pelat prèviament.
Salpebrem.
Retirem les molles a un bol i daurem les salsitxes a la mateixa paella amb una mica d'oli.
Servim les salsitxes amb les molles i les cebes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se