Salsitxes fresques amb cebes caramelitzades i molles amb taronja

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 g de salsitxes fresques
  • 1 tros de pa de poble dur
  • 2 Cebes morades
  • 2 cullerades de sucre morè
  • 1 gra d'all
  • 1 Taronja Navel
  • Sal
  • Pebre
  • 1 rajolí de cervesa
  • Oli d'oliva verge

4 racions

Elaboració

Primer, tallem les cebes en juliana i les posem a caramelitzar en una paella amb oli i sucre.
D'altra banda, tallem el pa en lascas per les molles i les esquitxem amb una mica de cervesa.
En una paella amb oli, daurem l'all laminat, incorporem la ratlladura de taronja i el pa.
Just al final, afegim uns grills de taronja que hem pelat prèviament.
Salpebrem.
Retirem les molles a un bol i daurem les salsitxes a la mateixa paella amb una mica d'oli.
Servim les salsitxes amb les molles i les cebes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1618 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: