Salsitxes fresques amb cebes caramelitzades i molles amb taronja
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de salsitxes fresques
- 1 tros de pa de poble dur
- 2 Cebes morades
- 2 cullerades de sucre morè
- 1 gra d'all
- 1 Taronja Navel
- Sal
- Pebre
- 1 rajolí de cervesa
- Oli d'oliva verge
4 racions
Elaboració
Primer, tallem les cebes en juliana i les posem a caramelitzar en una paella amb oli i sucre.
D'altra banda, tallem el pa en lascas per les molles i les esquitxem amb una mica de cervesa.
En una paella amb oli, daurem l'all laminat, incorporem la ratlladura de taronja i el pa.
Just al final, afegim uns grills de taronja que hem pelat prèviament.
Salpebrem.
Retirem les molles a un bol i daurem les salsitxes a la mateixa paella amb una mica d'oli.
Servim les salsitxes amb les molles i les cebes.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1402 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.