Salmó al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Elaboració

Picar la ceba, all i porro i confitals, a foc suau, en una paella amb una mica d'oli durant 15 minuts.
Agafar una font per forn posar la ceba, alls i porro confitat. A sobre col.locar les rodanxes de salmó, afegir al salmó el vi, el suc de la llimona, oli, anet, pebre i sal. Ficar la font al forn a una temperatura forta 220 º durant uns 20 minuts o fins que el salmó estigui al teu gust.
Pots acompanyar amb puré de patates

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se