Salmó al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Filets de salmó
  • 1 Ceba
  • 1 Porro
  • 1 Llimona
  • ½ got de vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Anet
  • Sal
  • Alls
  • Pebre

Elaboració

Picar la ceba, all i porro i confitals, a foc suau, en una paella amb una mica d'oli durant 15 minuts.
Agafar una font per forn posar la ceba, alls i porro confitat. A sobre col.locar les rodanxes de salmó, afegir al salmó el vi, el suc de la llimona, oli, anet, pebre i sal. Ficar la font al forn a una temperatura forta 220 º durant uns 20 minuts o fins que el salmó estigui al teu gust.
Pots acompanyar amb puré de patates

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3945 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: