Pastis de poma amb magdalenes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Tritureu les magdalenes amb la llet i la ratlladura de la llimona i aboqueu-ho en el motlle folrat amb paper d¡alumini untat amb margarina.
Poseu per damunt capes de poma tallades ben fines, cobriu-lo amb la melmelada.
Poseu-lo al forn a 180ºC durant 25 a 30 minuts.
Poseu-hi les cireres al centre.

35min

Notes

enceneu el gartinador si no ha quedat una mica torradet per sobre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se