Pastis de poma amb magdalenes

Ingredients

  • 12 magdalenes de la bella easo
  • 200 ml de lletç1 llimona
  • 1 o 2 pomes golden
  • 4 cireres confitades
  • Melmelada d'albercoc

8 racions

Elaboració

Tritureu les magdalenes amb la llet i la ratlladura de la llimona i aboqueu-ho en el motlle folrat amb paper d¡alumini untat amb margarina.
Poseu per damunt capes de poma tallades ben fines, cobriu-lo amb la melmelada.
Poseu-lo al forn a 180ºC durant 25 a 30 minuts.
Poseu-hi les cireres al centre.

35min

Notes

enceneu el gartinador si no ha quedat una mica torradet per sobre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1886 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: