Ous poché o escalfats amb crema d'espinacs i ceps

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

- Posa l’aigua a bullir en un cassó. Agrega el vinagre i la sal. Quan arranque el bull, agafa la cullera i remena l’aigua formant un remolí.
- Ves cascant els ous i ficant-los d’un en un però ràpidament ja que el remolí és el que farà que cada ou conserve la seva forma.
- Cou durant aproximadament 4 minuts vigilant de no coure el rovell.
- Amb molta cura, treu-los de l’olla amb una escumadora
-En una cassoleta o plat fondo, posa de base la crema d’espinacs calenta i els ceps saltejats

5min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se