Ous poché o escalfats amb crema d'espinacs i ceps

Categoria:
Típica de: Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Ous
  • Crema d’espinacs pre-cuinada
  • 100 gr de ceps
  • 2 litres d’aigua
  • Un raig de vinagre de vi blanc
  • Sal

2 racions

Elaboració

- Posa l’aigua a bullir en un cassó. Agrega el vinagre i la sal. Quan arranque el bull, agafa la cullera i remena l’aigua formant un remolí.
- Ves cascant els ous i ficant-los d’un en un però ràpidament ja que el remolí és el que farà que cada ou conserve la seva forma.
- Cou durant aproximadament 4 minuts vigilant de no coure el rovell.
- Amb molta cura, treu-los de l’olla amb una escumadora
-En una cassoleta o plat fondo, posa de base la crema d’espinacs calenta i els ceps saltejats

5min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

806 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: