Hamburguesa de vedella amb rossinyols i llit de patata

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Netegem la patata i la tallem a rodanxes d’un centímetre , la couem amb aigua , uns 10 minuts i ho reservem.
Saltejem en una paella amb una mica d’oli , sal, all laminat i julivert , els rossinyols ( 10 minuts ) i els reservem.
En la mateixa paella fem les hamburgueses amb les patates que previament hem bullit perquè quedin daurades (entre 5-10 minuts , depent de si la hamburguesa ens agrada poc feta o molt )
Montem el plat : de base les patates a rodanxes , a sobre l’hamburguesa i dalt de tot , els rossinyols.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se