Hamburguesa de vedella amb rossinyols i llit de patata

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 hamburgueses de vedella ben magres
  • 200 gr de rossinols
  • 1 patata grossa
  • Oli d’oliva
  • Julivet i all
  • Sal

2 racions

Elaboració

Netegem la patata i la tallem a rodanxes d’un centímetre , la couem amb aigua , uns 10 minuts i ho reservem.
Saltejem en una paella amb una mica d’oli , sal, all laminat i julivert , els rossinyols ( 10 minuts ) i els reservem.
En la mateixa paella fem les hamburgueses amb les patates que previament hem bullit perquè quedin daurades (entre 5-10 minuts , depent de si la hamburguesa ens agrada poc feta o molt )
Montem el plat : de base les patates a rodanxes , a sobre l’hamburguesa i dalt de tot , els rossinyols.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1698 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: