Pomes al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

3 racions

Elaboració

Treiem el cor de les pomes i els hi fem una creu amb un ganivet perquè no explotin.
Omplim el forat del cor amb sucre.
Barregem el sobre de nescafé amb aigua i mullem amb aquesta barreja el sucre de dins les pomes.
Tirem un bon raig de rom i conyac per sobre les pomes.
Posem un trosset de mantega dins de cada cor i afegim una mica d'aigua al cul de la plata perquè faci almíbar.
Posem les pomes al forn a 200 graus uns 40-45 minuts.
Les pomes poden ser golden, gala... la varietat que vulgueu.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se