Pomes al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 Pomes
  • Mantega
  • Rom
  • Conyac
  • Sucre
  • Aigua
  • Un sobre de nescafè

3 racions

Elaboració

Treiem el cor de les pomes i els hi fem una creu amb un ganivet perquè no explotin.
Omplim el forat del cor amb sucre.
Barregem el sobre de nescafé amb aigua i mullem amb aquesta barreja el sucre de dins les pomes.
Tirem un bon raig de rom i conyac per sobre les pomes.
Posem un trosset de mantega dins de cada cor i afegim una mica d'aigua al cul de la plata perquè faci almíbar.
Posem les pomes al forn a 200 graus uns 40-45 minuts.
Les pomes poden ser golden, gala... la varietat que vulgueu.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3414 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: