Lletons ( mollejas ) a la planxa

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya i Castella
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Dubto que a la carnisseria us els netegin, així que aquí van uns consells.
Es netegen deixant en remull en aigua tèbia, fins que deixin anar tota la sang, després les passem per aigua freda i els traiem els nervis .
Es trossegen petites i en una planxa o paella gran i gruixuda que posem al foc i pintem amb l'oli d'oliva verge, les anem posant ja salpebrades i els anem donant volta, fins que ens quedin ben daurades.
A continuació els posem per sobre, un refregit d'un all ben picat amb julivert, també picat.
Servir immediatament.

20min

Notes

Les millors de vedella o de xai de llet


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se