Lletons ( mollejas ) a la planxa

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya i Castella
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 gr de lletons de vedella (si el carnisser ens les neteja millor)
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • All
  • Julivert
  • Pebre negre

2 racions

Elaboració

Dubto que a la carnisseria us els netegin, així que aquí van uns consells.
Es netegen deixant en remull en aigua tèbia, fins que deixin anar tota la sang, després les passem per aigua freda i els traiem els nervis .
Es trossegen petites i en una planxa o paella gran i gruixuda que posem al foc i pintem amb l'oli d'oliva verge, les anem posant ja salpebrades i els anem donant volta, fins que ens quedin ben daurades.
A continuació els posem per sobre, un refregit d'un all ben picat amb julivert, també picat.
Servir immediatament.

20min

Notes

Les millors de vedella o de xai de llet


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7110 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: