Bandes de pasta de full amb fruites

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Elaboració

Prepareu la crema i deixeu-la refredar.
Poseu la làmina de pasta de full damunt la taula enfarinada i estireu-la amb el corró. Talleu 2 rectangles iguals d'uns 16 x 30 cm . Marqueu amb la punta d'un ganivet 1 linia pels costats a cada rectangle perquè quedi una barana. Poseu-les en una placa de forn empolsada amb farina. Punxeu varies vegades tota la part de dins amb una forquilla, perquè al coure no pugi. Coeu-les al forn a 200ºC durant uns 25 minuts. Traieu-les i deixeu-les refredar.
Mentrestant, amb l'ajuda d'una màniga pastissera, cobriu el fons amb la crema.
Netegeu les fruites i talleu-les i poseu-les damunt de la crema.
Feu bullir unes 4 cullerades de melmelada d'albercoc passeu-la per el colador xinés i amb un pinzell pinteu les fruites.

45min

Notes

D'aquesta massa en surten 2 coques.
Es un pastís molt facil i barato, per quedar molt bé quan vénen invitats.
Si hi poseu poma, teniu que posar-la al forn a coure amb la pasta de full, posada tal com quedarà.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se