Bandes de pasta de full amb fruites
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 làmina de pasta de full rectangular
- 150 g de maduixots
- 2 kiwis
- 3 rodanxes de pinya melmelada d'albercoc per pintar
- CREMA: 1/2 litre de llet
- 3 rovells d'ou
- 50 g de maizena
- 125 g de sucre
- 1 llimona (pell)
- 1/2 barra de canyella
12 racions
Elaboració
Prepareu la crema i deixeu-la refredar.
Poseu la làmina de pasta de full damunt la taula enfarinada i estireu-la amb el corró. Talleu 2 rectangles iguals d'uns 16 x 30 cm . Marqueu amb la punta d'un ganivet 1 linia pels costats a cada rectangle perquè quedi una barana. Poseu-les en una placa de forn empolsada amb farina. Punxeu varies vegades tota la part de dins amb una forquilla, perquè al coure no pugi. Coeu-les al forn a 200ºC durant uns 25 minuts. Traieu-les i deixeu-les refredar.
Mentrestant, amb l'ajuda d'una màniga pastissera, cobriu el fons amb la crema.
Netegeu les fruites i talleu-les i poseu-les damunt de la crema.
Feu bullir unes 4 cullerades de melmelada d'albercoc passeu-la per el colador xinés i amb un pinzell pinteu les fruites.
45min
Notes
D'aquesta massa en surten 2 coques.
Es un pastís molt facil i barato, per quedar molt bé quan vénen invitats.
Si hi poseu poma, teniu que posar-la al forn a coure amb la pasta de full, posada tal com quedarà.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9614 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.