Canonets farcits de crema i ensucrats

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

12 racions

Elaboració

Poseu la farina el forma de volcà amb el llavat, al centre poseu-hi l'oli, l'aigua i una polsim de sal. A poc a poc aneu-hi unint la farina, fins formar una massa fina i compacta. Feu una bola i deixeu-la reposar uns 10 minuts. Després estireu-la amb el corró formant un quadre. Talleu-ne tires de la mida d'unes canyas i enrotlleu-les a les canyes, enganxant-les amb una mica d'aigua.
Fregiu-les amb oli calent, deixeu-les que es dorin, poseu-les damunt d'una reixeta perqué escorrin l'oli i després treure'ls la canya.
Feu la crema pastissera i poseu-la dins d'una mànega pastissera amb broquet rodó, ompliu els canonets amb la crema i passeu-los per sucre

1h

Notes

Jo tinc unes canyes de riu, també venen un tubs d'acer que van molt bé


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se