Canonets farcits de crema i ensucrats

Ingredients

  • PASTA: 250 g de farina
  • 5 cullerades d'oli de gira-sol
  • 150 ml d'aigua
  • 1 culleradeta de llevat
  • Sucre per arrebossar
  • CREMA: 1/2 litre de llet
  • 3 rovells d'ou
  • 50 g de maizena
  • 125 g de sucre
  • Pell de llimona
  • 1/2 branca de canyella

12 racions

Elaboració

Poseu la farina el forma de volcà amb el llavat, al centre poseu-hi l'oli, l'aigua i una polsim de sal. A poc a poc aneu-hi unint la farina, fins formar una massa fina i compacta. Feu una bola i deixeu-la reposar uns 10 minuts. Després estireu-la amb el corró formant un quadre. Talleu-ne tires de la mida d'unes canyas i enrotlleu-les a les canyes, enganxant-les amb una mica d'aigua.
Fregiu-les amb oli calent, deixeu-les que es dorin, poseu-les damunt d'una reixeta perqué escorrin l'oli i després treure'ls la canya.
Feu la crema pastissera i poseu-la dins d'una mànega pastissera amb broquet rodó, ompliu els canonets amb la crema i passeu-los per sucre

1h

Notes

Jo tinc unes canyes de riu, també venen un tubs d'acer que van molt bé


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

669 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: