Puding de presecs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Trencar els melindros.
Batre els rovells d'ou amb el sucre i la pell de llimona.
Tirar la llet bullin damunt els melindros, i deixar reposar 15 minuts.
Passat el temps afegirem la mitad dels talls de presec sense l'almivar i tallats a trossets.
Afegim les clares muntades a punt de neu.
Untarem un moltlle (tipo flamera) amb la mantega, i posem la barreja i courem al forn al bany maria uns 40 minuts.
Servir fred i decorat amb els presecs restants.

1h

Notes

Quede molt bo si l'acompanyem amb nata


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se