Puding de presecs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1/2 litre de llet
  • 4 ous
  • 100 grms. de sucre
  • 200 grms de melindros
  • 1 llauna de presec amb almivar de 1/2 kg.
  • Ratlladura d'una pell de llimona
  • 30 grms. de mantega

6 racions

Elaboració

Trencar els melindros.
Batre els rovells d'ou amb el sucre i la pell de llimona.
Tirar la llet bullin damunt els melindros, i deixar reposar 15 minuts.
Passat el temps afegirem la mitad dels talls de presec sense l'almivar i tallats a trossets.
Afegim les clares muntades a punt de neu.
Untarem un moltlle (tipo flamera) amb la mantega, i posem la barreja i courem al forn al bany maria uns 40 minuts.
Servir fred i decorat amb els presecs restants.

1h

Notes

Quede molt bo si l'acompanyem amb nata


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

981 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: