Mandonguilles amb gambes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Feu les mandonguilles amb les carns, el julivert, 1 gra d'all, l'ou i el pa ratllat. Fregiu les gambes.
En una cassola amb oli de fregir les gambes feu un sofregit amb la ceba, la pastanaga, el porro, els tomàquets ratllats i la copeta de vi ranci. Afegiu-hi aigua i les herbes aromàtiques, i deixeu-ho coure a foc lent durant uns minuts. Retireu-ho i passeu-ho per la picadora.
Torneu-ho a posar-ho a la cassola junt amb les mandonguilles. Feu una picada amb les ametlles i avellanes, 1 gra d'all, deixeu-ho coure tot junt uns 10 minuts, per últim poseu-hi les gambes i deixeu-ho coure uns minuts més.

1h

Notes

Com que les mandonguilles no es fregeixen, l'oli de fregir les gambes, quedarà net per poder seguir amb tot el guisat


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se