Pebrots del piquillo farcits de bacallà

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pica la ceba i els pebrots i coure'ls en una cassola amb oli. Assaonar i, quan agafin color, afegiu-hi l'aigua i deixeu-ho reduir 4 minuts a foc fort. Tritureu-ho i passeu-ho per el colador xines.
Piqueu els alls i fregiu-los amb una mica d'oli. Abans que agafin color, afegiu-hi el bacallà i renemeu-ho. Afegiu-hi la farina, remeneu-ho i aboqueu-hi la llet sense deixar de remenar. Empolseu-ho amb julivert picat i mirar de sal.
Deixeu-ho refredar i ompliu els pebrots. Poseu-los en una font de forn, unteu-los amb oli i coeu-los al forn a 160ºC durant 5 minuts.
Poseu un cullerot de salsa al fons del plat i damunt els pebrots.

30min

Notes

Poseu acompanyar aquest plat amb una tassa d'arròs bullit blanc.
Aquest plat es por servir calent o del temps.
Mireu que la salsa us quedi ni massa clara ni massa espessa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se