Pebrots del piquillo farcits de bacallà

Ingredients

  • 12 o 14 Pebrots del piquillo
  • 250 g de Bacallà desalat i esmicolat
  • 1 1/2 cullerades de farina
  • 200 ml de llet
  • 3 grans d'all
  • Oli, julivert i sal
  • Salsa
  • 3 pebrots verds (tipo Italia)
  • 1 ceba petita
  • 100 ml d'aigua
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

Pica la ceba i els pebrots i coure'ls en una cassola amb oli. Assaonar i, quan agafin color, afegiu-hi l'aigua i deixeu-ho reduir 4 minuts a foc fort. Tritureu-ho i passeu-ho per el colador xines.
Piqueu els alls i fregiu-los amb una mica d'oli. Abans que agafin color, afegiu-hi el bacallà i renemeu-ho. Afegiu-hi la farina, remeneu-ho i aboqueu-hi la llet sense deixar de remenar. Empolseu-ho amb julivert picat i mirar de sal.
Deixeu-ho refredar i ompliu els pebrots. Poseu-los en una font de forn, unteu-los amb oli i coeu-los al forn a 160ºC durant 5 minuts.
Poseu un cullerot de salsa al fons del plat i damunt els pebrots.

30min

Notes

Poseu acompanyar aquest plat amb una tassa d'arròs bullit blanc.
Aquest plat es por servir calent o del temps.
Mireu que la salsa us quedi ni massa clara ni massa espessa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1075 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: