Pastís de calatrava

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:

Ingredients

10 racions

Utensilis

1 motlle de 26 cm de fer pa de pessic

Elaboració

Prepareu el caramel i aboqueu-lo al motlle. Deixeu-lo refredar.
Partiu les madalenes per la meitat.
Bulliu la llet amb la pell de la llimona.
Bateu els ous amb el sucre i afegiu-hi la llet. Remeneu-ho bé.
Aboqueu la crema dins el motlle i poseu-hi damunt les madalenes.
Poseu-lo al forn a coure al bany María a 160ºC durant 60 minuts.
Una vegada desmotllat i fred, podeu adornar-lo amb nata.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se