Pastís de calatrava

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 litre de llet
  • 6 ous
  • 6 cullerades de sucre
  • Pell de llimona
  • 8 madalenes partides per la meitat
  • 100 g de sucre
  • 2 cullerades d'aigua
  • Unes gotes de suc de llimona

10 racions

Utensilis

1 motlle de 26 cm de fer pa de pessic

Elaboració

Prepareu el caramel i aboqueu-lo al motlle. Deixeu-lo refredar.
Partiu les madalenes per la meitat.
Bulliu la llet amb la pell de la llimona.
Bateu els ous amb el sucre i afegiu-hi la llet. Remeneu-ho bé.
Aboqueu la crema dins el motlle i poseu-hi damunt les madalenes.
Poseu-lo al forn a coure al bany María a 160ºC durant 60 minuts.
Una vegada desmotllat i fred, podeu adornar-lo amb nata.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

903 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: