Flam de mallorca

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Poseu el caramel en el fons d'un motlle de cake.
Bulliu la llet amb el sucre i la vainilla.
Bateu els ous en un bol i barregeu-los amb la llet.
Poseu una mica de crema al fons del motlle, després 1 ensaimada tallada a trossos, damunt la meitat dels presecs tallats a làmines, Tornar a repetir aquesta operació, fins omplir-lo tot. Tireu-hi tota la crema per sobre, perqué quedi tot ben empapat.
Poseu el motlle al forn a 160ºC al bany María durant 45 minuts.
Deixeu-lo refredar una estona i desenmotlleu-lo.
Adorneu-lo amb nata montada per damunt i els costats.

1h

Notes

Per poder-lo treure'l millor del motlle, passeu-hi un ganivet per tot el voltant, i una mica d'agua calenta per sota el motlle.
Per posar-hi la nata ha de estar molt fred, ja que la nata es desfaria.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se