Empanada de bacalla

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Per preparar la pasta, barrejar la farina amb la sal.
Afegeix el llevat dissolt en aigua tèbia, incorpora la mantega a punt de pomada i els ous.
Barreja tot bé, fins aconseguir una massa homogènia i deixa-la reposar tapada durant 30 minuts.
A part, sofregeix en oli a foc lent, la ceba, el pebrot verd i el vermell, tot en juliana, juntament amb els alls trossejats.
S'assaona.
Transcorreguts uns 15 minuts, afegeix el bacallà esqueixat i manteniu-lo al foc 2-3 minuts més saltejant.
Divideix la pasta en dues parts.
Estira bé.
Amb una part folra un recipient (untat amb oli).
Aboca el farciment i tapa amb l'altra part de la massa.
Reserva unes tires per a adornar.
Pinta amb ou batut segellant les vores.
Adorna amb unes tires de massa i pinteu amb ous.
Abans de ficar-la al forn, feu uns petits forats al centre (3 o 4), amb la finalitat que surti el vapor i no pugi.
Posa al forn calent a 180 º C uns 35-40 minuts.
Serveix l'empanada de bacallà acompanyada de la salsa de tomàquet calenta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se