Marmita de peix

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Piquem el porro, la pastanaga i la ceba.
En una cassola amb la mantega i unes gotes d'oli, sofregim la ceba amb el porro i la pastanaga ratllada.
En un altre cassó, posem els musclos nets amb sal i un rajolí d'aigua.
Els tapem i esperem que s'obrin.
Reservem el líquid que han deixat anar durant la cocció i els deixem refredar.
Retirem els musclos de les seves petxines i reservem.
Incorporem a la marmita les gambes i el rap.
Mullem amb el brandi i deixem que redueixi. Incorporem el brou i la nata i deixem uns minuts a foc fort.
Just al final, afegim els musclos.
Afegim anet picat i servim.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se