Marmita de peix

Ingredients

  • 1 Porro
  • 1 Pastanaga
  • ½ Ceba
  • 500 g de musclos
  • 250 g de gambes
  • 250 g de rap
  • 1 copeta de brandi
  • 1 got de brou de peix
  • 150 ml de nata líquida
  • Anet fresc
  • Sal
  • Pebre
  • 25 g de mantega
  • Oli d'oliva verge

4 racions

Elaboració

Piquem el porro, la pastanaga i la ceba.
En una cassola amb la mantega i unes gotes d'oli, sofregim la ceba amb el porro i la pastanaga ratllada.
En un altre cassó, posem els musclos nets amb sal i un rajolí d'aigua.
Els tapem i esperem que s'obrin.
Reservem el líquid que han deixat anar durant la cocció i els deixem refredar.
Retirem els musclos de les seves petxines i reservem.
Incorporem a la marmita les gambes i el rap.
Mullem amb el brandi i deixem que redueixi. Incorporem el brou i la nata i deixem uns minuts a foc fort.
Just al final, afegim els musclos.
Afegim anet picat i servim.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1556 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: