Macarrons estofats
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Alta
Ingredients
- 500 g de macarrons
- 1 ceba
- 2 tomàquets madurs ratllats
- 2 pastanagues
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva verge
- 1 gra d'all
- 200 g de costella de porc
- 200 g de magre de porc
- 1 falca de parmesà per ratllar
- Farigola
Elaboració
En primer lloc, en una cassola amb oli, daurem la carn salpebrada amb els alls.
A continuació, afegim la pastanaga, la ceba i la farigola.
Esperem fins que està tot cuit
Quan ho tinguem llest, afegim el tomàquet.
Cobrim amb aigua, posem a punt de sal i deixem coure a foc viu.
Quan el magre estigui ben cuit, incorporem els macarrons. Deixem fins que estiguin ben cuits i llest.
Servim amb una mica de parmesà ratllat.
Comparteix aquesta recepta: