Macarrons estofats

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

4 racions

Elaboració

En primer lloc, en una cassola amb oli, daurem la carn salpebrada amb els alls.
A continuació, afegim la pastanaga, la ceba i la farigola.
Esperem fins que està tot cuit
Quan ho tinguem llest, afegim el tomàquet.
Cobrim amb aigua, posem a punt de sal i deixem coure a foc viu.
Quan el magre estigui ben cuit, incorporem els macarrons. Deixem fins que estiguin ben cuits i llest.
Servim amb una mica de parmesà ratllat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se