Macarrons estofats

Ingredients

  • 500 g de macarrons
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets madurs ratllats
  • 2 pastanagues
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva verge
  • 1 gra d'all
  • 200 g de costella de porc
  • 200 g de magre de porc
  • 1 falca de parmesà per ratllar
  • Farigola

4 racions

Elaboració

En primer lloc, en una cassola amb oli, daurem la carn salpebrada amb els alls.
A continuació, afegim la pastanaga, la ceba i la farigola.
Esperem fins que està tot cuit
Quan ho tinguem llest, afegim el tomàquet.
Cobrim amb aigua, posem a punt de sal i deixem coure a foc viu.
Quan el magre estigui ben cuit, incorporem els macarrons. Deixem fins que estiguin ben cuits i llest.
Servim amb una mica de parmesà ratllat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

999 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: