Bànitsa

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Bulgària
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

La carbassa la posarem en un bol i li barrejarem canyella en pols. En un altre bol tindrem les nous talladetes petites. I en dos altres bols tindrem sucre i oli. Tenir els ingredients en diferents bols ens permetrà treballar amb més facilitat.
Per portar a terme aquests cargols primer de tot hem d'estendre una làmina de pasta filo i humitejar-la un xic amb oli, mullant-nos els dits i refregar-los per la làmina.
Seguidament, escampem un xic de carbassa, unes nous i una culleradeta de sucre. I cargolem, primer la superfície i després donem la forma d'un cargol o ensiamada i ho posem en una safata per anar al forn.
Un cop tenim totes les bànitses preparades, les coem al forn a una temperatura de 200ºC.
Deixades reposar i menjades l'endemà, queden molt més bones.

30min

Notes

Podem fer farcits d'altres fruites, verdures, formatges...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se