Bànitsa

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Bulgària
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Pasta filo
  • Carbassa ratllada
  • Nous
  • Canyella
  • Sucre
  • Oli

6 racions

Elaboració

La carbassa la posarem en un bol i li barrejarem canyella en pols. En un altre bol tindrem les nous talladetes petites. I en dos altres bols tindrem sucre i oli. Tenir els ingredients en diferents bols ens permetrà treballar amb més facilitat.
Per portar a terme aquests cargols primer de tot hem d'estendre una làmina de pasta filo i humitejar-la un xic amb oli, mullant-nos els dits i refregar-los per la làmina.
Seguidament, escampem un xic de carbassa, unes nous i una culleradeta de sucre. I cargolem, primer la superfície i després donem la forma d'un cargol o ensiamada i ho posem en una safata per anar al forn.
Un cop tenim totes les bànitses preparades, les coem al forn a una temperatura de 200ºC.
Deixades reposar i menjades l'endemà, queden molt més bones.

30min

Notes

Podem fer farcits d'altres fruites, verdures, formatges...


Recepta de cuina de Bànitsa
Com fer les bànitses
per Marta Morató
Recepta de cuina de Bànitsa
per Marta Morató

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1968 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: