Patates braves amb allioli

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la salsa de tomàquet picant:

Per a la maionesa d'all:

4 racions

Elaboració

Tallem les patates a trossos, rentar bé i deixar escórrer. En un paella, posar l'oli a foc mig i confitar les patates durant 20 minuts. Treure i deixar refredar.
En una paella, posar oli, all picat i bitxo trossejat. Quan es comenci a daurar afegim el pot de salsa de tomàquet. Coem a foc lent durant 2 minuts. Deixem refredar.
Fem una maionesa amb els ingredients anteriorment ressenyats, barrejar amb les patates i acabar col • locant fils de salsa picant, cibulet i pebre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se