Patates braves amb allioli

Ingredients

  • 1 quilo de patates per fregir
  • 1/2 litre d'oli d'oliva
  • Sal

Per a la salsa de tomàquet picant:

  • 1/2 gra d'all
  • 3 bitxos
  • Salsa de tomàquet (de pot)

Per a la maionesa d'all:

  • 1/2 gra d'all
  • 1 ou
  • Sal
  • Suc de llimona
  • 1/4 de litre d'oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Tallem les patates a trossos, rentar bé i deixar escórrer. En un paella, posar l'oli a foc mig i confitar les patates durant 20 minuts. Treure i deixar refredar.
En una paella, posar oli, all picat i bitxo trossejat. Quan es comenci a daurar afegim el pot de salsa de tomàquet. Coem a foc lent durant 2 minuts. Deixem refredar.
Fem una maionesa amb els ingredients anteriorment ressenyats, barrejar amb les patates i acabar col • locant fils de salsa picant, cibulet i pebre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2041 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: