Ous Farcits

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Farciment:

4 racions

Elaboració

Peleu els ous, tallar una mica tots dos extrems.
Amb un ganivet afilat fer al voltant de la clara un tall dentat.
Separar les dues meitats i retirar els rovells.
Farciment
Barrejar el Quark o formatge gala, la maionesa i la mostassa amb el rovell d'ou,
Salpebrar i condimentar amb les espècies preferides
Omplir la màniga pastissera i omplir les meitats d'ou.
Empolvorar lleugerament el pebre vermell per sobre.
Col • locar en un plat i decorar al gust


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se