Ous Farcits

Ingredients

  • 1 mànega pastissera amb volandera dentada
  • 4 ous durs

Farciment:

  • 50 g de Quark o formatge d'untar
  • 2 cullerades de maionesa
  • ½ culleradeta de mostassa
  • Sal
  • Pebre acabat de moldre
  • Pebre vermell
  • Créixens per decorar

4 racions

Elaboració

Peleu els ous, tallar una mica tots dos extrems.
Amb un ganivet afilat fer al voltant de la clara un tall dentat.
Separar les dues meitats i retirar els rovells.
Farciment
Barrejar el Quark o formatge gala, la maionesa i la mostassa amb el rovell d'ou,
Salpebrar i condimentar amb les espècies preferides
Omplir la màniga pastissera i omplir les meitats d'ou.
Empolvorar lleugerament el pebre vermell per sobre.
Col • locar en un plat i decorar al gust


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1768 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: