Daurada amb verdures mediterrànies

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

La dorada sencera o els filets, oli d'oliva, la sàlvia, el romaní, l'all, la sal i el pebre es posen a marinar com a mínim 30 minuts.
Després es cuinan al forn a 180 ° C durant 20 min.
Mentrestant, preparem les pastanagues i junt amb el carbassó tallem a tires.
En una paella, calenta l'oli d'oliva i cuina les verdures, assaonar amb sal i pebre.
Al final barreja amb les verdues, el julivert picat i la salsa verda.
Retirar el peix del forn i servir sobre el llit de verdures.
Decorar amb una mica de salsa verda, romaní i farigola fresca.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se